Beretta 691 Field cal.12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beretta 691 Field cal.12

Beretta 691 Field este o armă elegantă, cu design finisat "over and under" și cu celebrele tevi Steelium de la Beretta. 

IMPORTANT!

In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier.

Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma intr-un magazin specializat.

10.084,03 lei (inclusiv TVA) 10.084,03 lei (fara TVA)

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Beretta 691 Field este o armă elegantă, cu design finisat "over and under" și cu celebrele tevi Steelium de la Beretta. Aceste tevi sunt forate din oțel de calitate și forjate la rece prin ciocane, conferindu-le o duritate și durabilitate excepțională. Ulterior, sunt temperate pentru a reduce tensiunile din material. Ceea ce face ca tevile Steelium să fie atât de speciale este conducta de forțare, o provocare tehnică reală. Această conductă lungă provoacă mai puține daune gloanțelor, asigurând un model de trageri mai consistent. De asemenea, reculul și supratragerile sunt semnificativ reduse.

Când vine vorba de finisaj, Beretta 691 Field are standarde înalte. Fie că este vorba de patul uleiat din lemn de calitate superioară sau de șasiul strâns 691 cu gravură florală superbă, totul emană calitate. Tragaciul are un selector pentru a alege care teavă trage primul, iar piesa moale de umăr din cauciuc amortizează în mare parte reculul.

Țevi Steelium OptimaBore HP

Arma are o incomparabilă perfecțiune balistică, datorită țevilor Steelium OptimaBore HP, care, împreună cu eleganța sobră a lemnului și noua gravură florală de o eleganță rafinată caracterizează acest bock de vânătoare cu un look extraordinar.

Basculă 690 Field I cu incizie elegantă florală

Împreună cu profilul elegant care a făcut celebră în toată lumea bascula Bock-ului cu țevi suprapuse Beretta, 690 Field I are un dublu clopot in partea de sus, cu o gravură florală cu adevărat fină și elegantă

Lemn de înaltă calitate

Bock-ul cu țevi suprapuse de vânătoare 690 Field I este dotat cu cel mai bun lemn disponibil pentru categoria sa, acest lucru dându-i un look extraordinar.

Fiecare pat de armă este atent selectat, finisat cu ulei și controlat de către specialiști cei mai competenți Beretta, astfel încât să se asigure și să depășească standardele tehnice și estetice cele mai stricte.

Calibre: 12/76

Lungime tevi: 710, 760 mm

Ejectoare, un tragaci cu selector

Socuri interschimbabile: 5 buc, cheie socuri

Pat din lemn de nuc

Greutate: 3100 gr

Cutie de transport

NA0203
                                                                          IMPORTANT !!
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme cu destinatia autoaparare (pistoale cu gaze sau bile de cauciuc); tir sportiv (arme cu aer comprimat sau arbalete); paza si aparare (pistoale cu glont) sau vanatoare (carabine sau arme lise); precum si a munitiei aferente trebuie sa va prezentati personal la magazinul nostru, autorizat in comercializarea armelor si munitiilor, impreuna cu autorizatia de cumparare emisa de politie - serviciul arme (in cazul achizitionarii unei arme) sau permisul de port-arma (in cazul achizitionarii de munitii) si cartea de identitate.
S-ar putea sa-ti placa