Beretta A300 Outlander Wood cal.12/ 76
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beretta A300 Outlander Wood cal.12/ 76

Beretta A300 Outlander Wood calibru 12/76 este o armă de vânătoare semiautomată fabricată de compania italiană Beretta. Acest model combină caracteristicile puternice și fiabile ale seriei A300 Outlander cu un finisaj de lemn pentru a oferi o estetică mai tradițională și elegantă.

IMPORTANT!

In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier.

Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma intr-un magazin specializat.

5.252,10 lei (inclusiv TVA) 5.252,10 lei (fara TVA)

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Păstrând tradiţia Beretta, noul A300 OUTLANDER este o puşcă semiautomată cu recuperare de gaz care combină inchizatorul fiabil Beretta cu un tub de gaz îmbunătăţit având un cilindru cu autocurăţare şi piston, astfel încât presiunea excesivă provocată de cele mai puternice cartuşe poate fi diminuată automat.

Butonul de siguranţă, care are, de asemenea, o concepţie nouă, oferă acum o suprafaţă mai mare pentru o acţionare mai uşoară. Pentru cuplarea şi decuplarea accidentală, siguranţa este protejată şi este prevăzută în partea superioară cu o margine proeminentă care îi îmbunătăţeşte şi aspectul.Fabricat din oţel aliat printr-un proces exclusiv de forjare la rece pentru asigurarea concentricităţii perfecte, ţeava noului model semiautomat Beretta A300 Outlander este extrem de robustă şi uşoară în acelaşi timp.

Șocurile interne Beretta Mobilchoke® cu con alungit sunt concepute pentru a reduce deformarea alicei şi pentru a spori distribuţia şi concentraţia tragerii. Fabricat din oţel nichelat de înaltă calitate, șocurile interne Beretta Mobilchoke® asigură cea mai bună protecţie împotriva ruginii şi rezistenţă la utilizarea alicelor din otel.

Acest tip de armă semiautomată este potrivit pentru vânătoare și trageri sportive, oferind viteză și precizie în tragerile repetate datorită funcționării semiautomate. Finisajul din lemn european adaugă un aspect tradițional și elegant, ceea ce face ca această armă să fie potrivită pentru vânătoarea clasică și pentru cei care apreciază designul clasic al armelor.

Beretta A300 Outlander Wood calibru 12/76 reprezintă o alegere populară pentru vânătorii și trăgătorii pasionați care doresc să îmbine performanța modernă cu estetica tradițională într-o armă de vânătoare de încredere.

NA0202
                                                                          IMPORTANT !!
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme cu destinatia autoaparare (pistoale cu gaze sau bile de cauciuc); tir sportiv (arme cu aer comprimat sau arbalete); paza si aparare (pistoale cu glont) sau vanatoare (carabine sau arme lise); precum si a munitiei aferente trebuie sa va prezentati personal la magazinul nostru, autorizat in comercializarea armelor si munitiilor, impreuna cu autorizatia de cumparare emisa de politie - serviciul arme (in cazul achizitionarii unei arme) sau permisul de port-arma (in cazul achizitionarii de munitii) si cartea de identitate.
S-ar putea sa-ti placa