BERETTA A400 ULTRALITE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BERETTA A400 ULTRALITE

Calibrul: 12

Lungimea tevii: 61-66-71cm

Camera cartusului: 76 mm

Socuri:  Optima ChoKe-HP

0,00 lei (inclusiv TVA) 0,00 lei (fara TVA)
block Stoc epuizat

ad3.jpg

local_shipping Livrare pin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Pușca semiautomată magnum cu șină din fibră de carbon și o greutate incredibilă: numai 2, kg la calibrul 12 cu ţeava de 61 cm, fără rabat la capacitatea rezervorului (2+1). Carcasă anodizată neagră din aliaj de aluminiu cu inscripţie modernă laser și lemn super-ușor și rezistent. Pur și simplu extraordinară Realizată din material extrem de ușor, șina permite o reducere remarcabilă a greutăţii totale a armei, ușurând cu 100 grame greutatea ţevii (61 cm). Toate acestea fără să modifice performanţele balistice. O confirmare în plus a superiorităţii tehnologiei Steelium, producătoare a celor mai bune ţevi la nivel mondialAm selectat cu atenție lemnul folosit pentru patul și tija folosite la A400 Ultralite, reducând cu 120 de grame greutatea totală a armei. Totul datorită construcţiei interioare speciale a patului puștii și folosirii fibrei de  carbon inclusiv pentru realizarea ovalului încastrat în mâner.

A400 Ultralite este pușca de vânătoare de calibrul 12 cea mai ușoară din categoria sa. În cazul sistemelor  cu cap rotativ, două lucruri au făcut faimos sistemul cu recuperare a gazului casa Beretta: fiabilitatea totală și reculul redus. Pe piaţă nu se găsește nimic care să funcţioneze mai bine decât B-link, mai ales dacă sunteţi în căutarea unei puști de vânătoare care să cântărească mai puţin de 3 kg.

ULT1
                                                                                                     IMPORTANT
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme cu destinatia autoaparare (pistoale cu gaze sau bile de cauciuc); tir sportiv (arme cu aer comprimat sau arbalete); paza si aparare (pistoale cu glont) sau vanatoare (carabine sau arme lise); precum si a munitiei aferente trebuie sa va prezentati personal la magazinul nostru, autorizat in comercializarea armelor si munitiilor, impreuna cu autorizatia de cumparare emisa de politie - serviciul arme (in cazul achizitionarii unei arme) sau permisul de port-arma (in cazul achizitionarii de munitii) si cartea de identitate.