Marci

ATN
ATN

ATN Corp este liderul industriei din SUA în optică tactică și de vânătoare de înaltă performanță pentru vedere pe timp de noapte și optică termică pentru vedere.

Benelli
Benelli

Benelli Armi SpA este un producător italian de arme de foc cel mai cunoscut pentru puștile folosite de militari, forțele de ordine și civili, situat în Urbino, Marche

BERETTA
BERETTA

Beretta este o companie italiană cunoscută pentru producția de arme de foc, în special de pistoale și puști. Fondată în 1526, este una dintre cele mai vechi companii de fabricare a armelor din lume.

BURRIS
BURRIS

Burris Company este o companie americană specializată în producția de echipamente optice de înaltă performanță pentru vânătoare, tir sportiv și alte activități în aer liber. Compania este cunoscută în special pentru lunetele de vânătoare de calitate superioară, sisteme de puncte roșii, binocluri și alte accesorii optice. 

FIOCCHI
FIOCCHI

Fiocchi Munizioni este o companie italiană specializată în producția de muniție.

FRANCHI
FRANCHI

Franchi este o companie italiană cu sediul în Brescia, specializată în producția de arme de foc, în special arme de vânătoare.

RUGER
RUGER

Ruger, cunoscut și sub numele de Sturm, Ruger & Co., este o companie americană specializată în producția de arme de foc.

SABATTI
SABATTI

Producator italian de arme de vanatoare.

SMITH&WESSON
SMITH&WESSON

Smith & Wesson este o companie americană cunoscută pentru producția de arme de foc, inclusiv pistoale, revolvere și alte tipuri de arme de mână.

STEINER
STEINER

Steiner Optics, cunoscută și sub numele de Steiner, este o companie americană specializată în producția de echipamente optice de înaltă performanță.