Benelli Argo e Wood cal.30-06
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Benelli Argo e Wood cal.30-06

Benelli ARGO este o semiatomata cu functionare pe gaz avand un sistem brevetat - ARGO (Auto Regulating Gas Operated). Capul inchizatorului este rotativ cu trei zavoare de blocare ce realizeaza o inchidere axiala perfecta.

IMPORTANT!

In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier.

Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma intr-un magazin specializat.

6.637,82 lei (inclusiv TVA) 6.637,82 lei (fara TVA)

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Noul sistem de operare Endurance este reinnoit ca design, materiale utilizate și funcționare. Pistonul  garantează funcționarea fără blocaje și rezistență la coroziune.

Supus testelor de anduranță - fiabilitate BNP - 3000 focuri consecutive cu diferite tipuri de muniție, în condiții extreme de la - 40 ° C la +50 ° C inclusiv acoperită cu nisip.

Extrem de rezistentă, a trecut cu brio testul șocurilor suferite prin cădere, în trei poziții diferite de la minim 1,5m înălțime, teste impuse de standardele NATO.

Extrem de sigură: a confirmat fiabilitatea absolută a sistemului de blocare, în urma testului de încărcare forțată.

Foarte precisă: datorită oțelului tratat criogenic folosit la fabricarea țevii.

Arma semiautomata cu glont Benelli Argo E Wood

Lungime teava: 510 mm, 560 mm, 610 mm

Lungime totala: 1070 mm

Magazie detasabila: 2+1 cartuse

Greutate: 3350 grame

Catare fibra optica

Pat lemn nuc grad 2, finisaj in ulei

NA0159
                                                                          IMPORTANT !!
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme cu destinatia autoaparare (pistoale cu gaze sau bile de cauciuc); tir sportiv (arme cu aer comprimat sau arbalete); paza si aparare (pistoale cu glont) sau vanatoare (carabine sau arme lise); precum si a munitiei aferente trebuie sa va prezentati personal la magazinul nostru, autorizat in comercializarea armelor si munitiilor, impreuna cu autorizatia de cumparare emisa de politie - serviciul arme (in cazul achizitionarii unei arme) sau permisul de port-arma (in cazul achizitionarii de munitii) si cartea de identitate.