Top vanzari

Cartus cu bila cauciuc cal.10×28
Cartuș cu bilă cauciuc cal. 10x28, soluție nonletală pentru autoapărare. Oferă protecție eficientă cu impact redus, ideal pentru securitate personală. 
IMPORTANT!
In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier.
Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma intr-un magazin specializat.
Ulei curatat arma Beretta OL32 - 25 ML
Disponibil
Uleiul de curățat armă Beretta OL32 este alegerea perfectă pentru menținerea și protejarea armei tale în condiții optime. Cu o formulă de înaltă calitate, acest ulei oferă lubrifiere și protecție pentru piesele critice ale armei, asigurându-te că aceasta funcționează în mod eficient și este protejată împotriva coroziunii.
21,01 lei
Detergent arma Beretta neutral 125ml OL031
Disponibil
Detergentul pentru arme Beretta „Bore Cleaner” asigură eliminarea reziduurilor de ardere și a umidității prezentă. Deosebit de eficient în curățarea armelor semiautomate.
29,41 lei
Rucsac Beretta BSA700
Rucsacul Beretta BSA700 este un accesoriu de încredere și funcțional, conceput pentru a oferi o soluție practică pentru transportul echipamentului tău de vânătoare sau tir. Cu un design ergonomic și detaliile tehnice bine gândite, acest rucsac îmbină utilitatea cu confortul, fiind ideal pentru pasionații activităților în aer liber.
La reducere!
Solutie brunaj Beretta 18 ml CK050
Disponibil
Solutie brunaj Beretta
Soluția de brunaj Beretta CK050 este un produs chimic utilizat pentru procesul de brunaj a suprafețelor metalice de pe arme de foc sau alte componente metalice. Brunajul este o tehnică de tratare a suprafeței metalice prin care se formează un strat subțire de oxid de fier sau fier fosfat, care conferă o culoare neagră sau închisă și oferă protecție împotriva coroziunii.
58,82 lei
Casti tir Beretta CF10
Castile de tir Beretta CF10 reprezintă o alegere de încredere pentru orice pasionat de tir sportiv sau vânătoare care caută o protecție auditivă superioară și confortabilă. Aceste casti oferă o combinație perfectă între tehnologie avansată și design ergonomic, pentru o experiență de tragere sigură și plăcută.
La reducere!
Bocanci Beretta Arabuko Brown GTX ST391
Ultimele produse in stoc
Bocancii Beretta Arabuko GTX ST301 sunt perfecti pentru toate suprafețele abrupte, fabricată din piele Nubuck, cu vârf și călcâi din piele acoperită cu elastomer.
718,49 lei