Depozitare Arme

Indiferent ca este vorba de categoria armelor letale sau neletale, legea impune anumite criterii de depozitare, masurile de siguranta fiind extrem de importante. Astfel, posesorii de arme sunt obligati sa ia toate masurile necesare pentru ca pastrarea armelor la domiciliu sa nu reprezinte un pericol pentru cei din jur. Mai exact, persoanele neautorizate nu trebuie sa aiba acces la arme si munitie, intrucat riscul de vatamare corporala este foarte mare.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de depozitare arme din toate categoriile : paza si aparare, autoaparare, vanatoare etc, dar si muntiile specifice fiecarei categorii. Astfel, ne adresam persoanelor fizice si juridice care nu detin spatiul necesar depozitarii acestora, dar care doresc sa beneficieze de cele mai bune conditii de pastrare si intretinere a acestora.

Serviciile noastre pot fi accesate numai in baza unor contracte de depozit. Spatiile noastre sunt special concepute pentru pastrarea armelor si munitiei in cele mai bune conditii si sunt aflate intr-un depozit avizat si autorizat conform prevederilor legale aflate in vigoare.

Referitor la tarife, si in acest caz suntem deschisi la negocieri, perioada de depozitare solicitata si cantitatea de arme si munitii fiind principalele elemente luate in considerare in momentul incheierii unui contract.