Luneta Burris Eliminator  5  5-20x50mm ret.x96
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La reducere!

Luneta Burris Eliminator 5 5-20x50mm ret.x96

Luneta Burris Eliminator V 5-20x50mm Ret.X96 reprezintă apogeul tehnologiei optice, oferind o performanță superioară și o precizie fără compromisuri pentru cei mai exigenți utilizatori. 

8.403,36 lei (inclusiv TVA) 8.403,36 lei (fara TVA)
check Disponibil

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Luneta Burris Eliminator V 5-20x50mm Ret.X96 reprezintă apogeul tehnologiei optice, oferind o performanță superioară și o precizie fără compromisuri pentru cei mai exigenți utilizatori. Cu o gamă de mărire variabilă de la 5x la 20x și un obiectiv generos de 50mm, această lunetă oferă o vizibilitate excelentă și o acuratețe remarcabilă la distanțe mari.

Dotată cu reticul X96, proiectat special pentru o estimare rapidă și precisă a distanțelor și pentru corectarea ajustărilor în funcție de condițiile de vânt și altitudine, această lunetă asigură o experiență de trageri de înaltă performanță. 

Construită cu materiale de cea mai înaltă calitate, rezistența și durabilitatea acestei lunete sunt remarcabile, iar ajustările precise ale clicurilor asigură o corectare rapidă și ușoară a poziției țintei. Oferind o transmisie superioară a luminii și o claritate excepțională a imaginii, chiar și în condiții de lumină scăzută, Luneta Burris Eliminator V 5-20x50mm Ret.X96 este alegerea perfectă pentru cei care nu fac compromisuri atunci când vine vorba de performanță și fiabilitate în orice condiții de trageri și medii în aer liber.

Eliminator 5 este cea mai inovatoare și eficientă lunetă de vânătoare din lume. Prin simpla apăsare a unui buton, Eliminator 5 măsoară și afișează distanța până la țintă, calculează instantaneu și afișează punctul exact de ochire și datele despre vânt, toate acestea în cadrul lunetei, pentru o conștientizare completă a situației. Eliminatorul îți sporește semnificativ eficacitatea ca vânător și elimină ghicitul atunci când contează fiecare secundă. Folosește aplicația Burris Connect pentru a obține informații precise pentru a programa luneta cu datele specifice ale încărcăturii.

Eliminator 5 poate măsura până la 2.000 de yarzi și include cel mai bun sistem optic dintr-un Eliminator până acum, având o mărire de 5-20x și o sticlă extrem de clară!

Acesta dispune de patru instrumente integrate într-o optică avansată, inclusiv: optică de precizie, un inclinometru digital intern, o cartelă inteligentă pentru ajustarea traiectoriei și un telemetru cu laser încorporat.

Caracteristici:

Măsurare până la 1800m

Telecomandă Bluetooth pentru utilizare ușoară

Mărire 5-20x

Toate acestea într-un singur produs: telemetru, inclinometru, cartelă inteligentă pentru ajustarea traiectoriei și lunetă de vânătoare de precizie.

Finisaj: mat

Impermeabil: Da

Greutate: 816g

Baterie: AAA Litiu CR2032

Variabilitatea puterii: variabilă

Putere minima: 5

Putere maxima: 20

Valoarea clicului de ajustare: 1/8 MOA

Tip de ajustare: Faceți clic

Turele expuse: Nu

Înălțimea turelei: joasă

Ocular cu focalizare rapidă: Da

Garanție: Burris Forever Warranty

Inele incluse: Nu

Reticulul: X96

Reticulul iluminat: Da

Tip baterie: AAA

Reticula de reținere: Da

Ajustare paralaxă: 50 de metri-infinit

Rezistenta la ceata: Da

Rezistenta la soc: Da

Lungime totală: 15,5 inchi

Diametrul obiectivului: 50 milimetri

Relief pentru ochi: 3,5-4 inchi

Diametrul pupilei de ieșire: 10-2,5 milimetri

Câmp vizual la 100 de metri Putere minimă: 22 picioare

Câmp vizual la 100 de metri Putere maximă: 5,8 picioare

Ajustare maximă a vântului: 50 MOA

Ajustare maximă a cotei: 50 MOA

NA0251

Politica de retur


Este posibil să returnați cele mai multe articole noi, nedeschise în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costurile de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul unei erori (ați primit un articol incorect sau defect etc.).


Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea dvs. în termen de patru săptămâni de la livrarea coletului către expeditorul de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim întoarcerea dvs. de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar procesării returnării dvs. după ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar banca dvs. să proceseze solicitarea noastră de rambursare (5-10 zile lucrătoare).


Dacă trebuie să returnați un articol, pur și simplu conectați-vă la contul dvs., vizualizați comanda folosind linkul „Finalizați comenzile” din meniul Contul meu și faceți clic pe butonul Returnare articol (e). Vă vom notifica prin e-mail despre rambursarea dvs. după ce am primit și am procesat articolul returnat.


Transport


Putem expedia la aproape orice adresă din lume. Rețineți că există restricții pentru unele produse, iar unele produse nu pot fi expediate către destinații internaționale.


Când plasați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de livrare pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de livrare pe care îl alegeți, estimările datei de livrare pot apărea pe pagina cu ofertele de livrare.


Rețineți, de asemenea, că tarifele de expediere pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate ponderile vor fi rotunjite la următoarea lire completă.