Luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La reducere!

Luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm

Luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm Ret.3P4 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută precizie și versatilitate într-un instrument optic. 

2.352,94 lei (inclusiv TVA) 2.352,94 lei (fara TVA)
check Disponibil

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm Ret.3P4 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută precizie și versatilitate într-un instrument optic. Cu o putere de mărire variabilă de la 1x la 6x și un obiectiv de 24mm, această lunetă oferă o gamă largă de utilizare, de la tir pe distanțe scurte la acțiuni rapide de vânătoare.

Fabricată cu tehnologie de vârf, lentilele multicatadioptrice oferă o imagine clară și luminoasă, în timp ce tubul de 30mm asigură o rezistență sporită și o transmisie excelentă a luminii. Dotată cu reticul 3P4, această lunetă oferă o acuratețe excepțională și posibilitatea de a estima rapid distanțele și compensa pentru vânt sau alte condiții meteo.

Cu ajustări precise ale clicurilor și o durabilitate remarcabilă, luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm Ret.3P4 este perfectă pentru tir sportiv, vânătoare sau aplicații tactice, oferind o combinație ideală între performanță, calitate și fiabilitate. Acest instrument optic reprezintă o alegere de încredere pentru orice pasionat de armament care dorește să își îmbunătățească experiența de tragere și să obțină rezultate remarcabile în orice condiții de iluminare și mediu.

NA0250

Politica de retur


Este posibil să returnați cele mai multe articole noi, nedeschise în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costurile de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul unei erori (ați primit un articol incorect sau defect etc.).


Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea dvs. în termen de patru săptămâni de la livrarea coletului către expeditorul de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim întoarcerea dvs. de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar procesării returnării dvs. după ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar banca dvs. să proceseze solicitarea noastră de rambursare (5-10 zile lucrătoare).


Dacă trebuie să returnați un articol, pur și simplu conectați-vă la contul dvs., vizualizați comanda folosind linkul „Finalizați comenzile” din meniul Contul meu și faceți clic pe butonul Returnare articol (e). Vă vom notifica prin e-mail despre rambursarea dvs. după ce am primit și am procesat articolul returnat.


Transport


Putem expedia la aproape orice adresă din lume. Rețineți că există restricții pentru unele produse, iar unele produse nu pot fi expediate către destinații internaționale.


Când plasați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de livrare pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de livrare pe care îl alegeți, estimările datei de livrare pot apărea pe pagina cu ofertele de livrare.


Rețineți, de asemenea, că tarifele de expediere pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate ponderile vor fi rotunjite la următoarea lire completă.