Luneta Burris Four XE 2.5-10×50
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La reducere!

Luneta Burris Four XE 2.5-10×50

Lunetă Burris Four Xe™ oferă un design optic avansat, cu un reticul iluminat pentru a se adapta la orice condiție de iluminare. Luneta Four Xe™ oferă o performanță și o valoare extraordinară, cu următoarele caracteristici:

Turete reglabile „low and high profile”

Deriva si elevare reglabile manual

Camp vizual mai amplu

Mai multa luminozitate

2.823,53 lei (inclusiv TVA) 2.823,53 lei (fara TVA)
notifications_active Ultimele produse in stoc

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile
MAGNIFICATIE MINIMA 2.5x
MAGNIFICATIE MAXIMA 10x
DIAMETRU OBIECTIV 50mm
RETICUL 3P#4
ILUMINATA DA
LUNGIME 348mm
GREUTATE 633g
FACTOR CREPUSCULAR NU
CAMP VIZUAL 1.3m – 5.5m/100mt
DIAMETRU TUB 30mm

 

NA0114

Politica de retur


Este posibil să returnați cele mai multe articole noi, nedeschise în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costurile de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul unei erori (ați primit un articol incorect sau defect etc.).


Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea dvs. în termen de patru săptămâni de la livrarea coletului către expeditorul de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim întoarcerea dvs. de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar procesării returnării dvs. după ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar banca dvs. să proceseze solicitarea noastră de rambursare (5-10 zile lucrătoare).


Dacă trebuie să returnați un articol, pur și simplu conectați-vă la contul dvs., vizualizați comanda folosind linkul „Finalizați comenzile” din meniul Contul meu și faceți clic pe butonul Returnare articol (e). Vă vom notifica prin e-mail despre rambursarea dvs. după ce am primit și am procesat articolul returnat.


Transport


Putem expedia la aproape orice adresă din lume. Rețineți că există restricții pentru unele produse, iar unele produse nu pot fi expediate către destinații internaționale.


Când plasați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de livrare pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de livrare pe care îl alegeți, estimările datei de livrare pot apărea pe pagina cu ofertele de livrare.


Rețineți, de asemenea, că tarifele de expediere pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate ponderile vor fi rotunjite la următoarea lire completă.

S-ar putea sa-ti placa