Rucsac Beretta B-EXTREME BS262
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rucsac Beretta B-EXTREME BS262

Rucsacele  de teren Xtreme Ducker de la Beretta sunt rezistente la apă și excelente pentru a organiza totul!

521,01 lei (inclusiv TVA) 521,01 lei (fara TVA)

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Rucsacul de teren Xtreme Ducker de la Beretta este rezistent la apă și excelent pentru a organiza totul!

Echipate cu buzunare, separatoare, inele și clipsuri în interior, plus deschidere în partea superioară pentru acces rapid

Fund termoformat pentru protejarea conținutului

Mâner de transport și curea pentru talie

Pot fi spălate, ușor de întreținut.

Rucsac  multifuncțional cu o capacitate de 20 llitri.

Fabricat din material hidrofug și rezistent

Deschidere cu fermoar YKK

2 buzunare frontale cu fermoar YKK

Buzunar lateral din plasă

Bretele căptușite Spate respirabil

Curea reglabilă

Capacitate  - 20 litri

NA0126

Politica de retur


Este posibil să returnați cele mai multe articole noi, nedeschise în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costurile de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul unei erori (ați primit un articol incorect sau defect etc.).


Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea dvs. în termen de patru săptămâni de la livrarea coletului către expeditorul de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim întoarcerea dvs. de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar procesării returnării dvs. după ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar banca dvs. să proceseze solicitarea noastră de rambursare (5-10 zile lucrătoare).


Dacă trebuie să returnați un articol, pur și simplu conectați-vă la contul dvs., vizualizați comanda folosind linkul „Finalizați comenzile” din meniul Contul meu și faceți clic pe butonul Returnare articol (e). Vă vom notifica prin e-mail despre rambursarea dvs. după ce am primit și am procesat articolul returnat.


Transport


Putem expedia la aproape orice adresă din lume. Rețineți că există restricții pentru unele produse, iar unele produse nu pot fi expediate către destinații internaționale.


Când plasați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de livrare pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de livrare pe care îl alegeți, estimările datei de livrare pot apărea pe pagina cu ofertele de livrare.


Rețineți, de asemenea, că tarifele de expediere pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate ponderile vor fi rotunjite la următoarea lire completă.