Cartus Fiocchi Official cal.12, 24g, 7,5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cartus Fiocchi Official cal.12, 24g, 7,5

Cartus pentru competitii de tir sportiv cal.12; 24g; 2,4MM

IMPORTANT!

In conformitate cu Legea 295/2004, armele si munitia nu se pot livra prin curier.

Pentru a achizitiona astfel de produse, va trebui sa va prezentati personal cu autorizatia de cumparare si/sau permisul de port arma intr-un magazin specializat.

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Cartusul Fiocchi Official cal.12; 24g; 7,5 (2,4MM ), este special conceput pentru competițiile de tir sportiv. 

Cu o greutate de 24 de grame și o dimensiune a alicei de 2,4 mm, acest cartuș este alegerea perfectă pentru cei care vor sa faca performanță .

Fiocchi Official este rezultatul combinării experienței de lungă durată a producatorului italian Fiocchi în producția de muniție de înaltă calitate cu cerințele riguroase ale competițiilor de tir sportiv. Fiecare detaliu a fost atent gândit pentru a asigura o distribuție uniformă a încărcăturii și o stabilitate excepțională.

Cu o încărcătură optimizată de 24 de grame și dimensiunea alicei de 2,4 mm, acest cartuș oferă echilibrul perfect între putere și control. Indiferent dacă te afli într-un concurs sau doar iti exersezi abilitățile de tir, cartușul Fiocchi Official calibru 12 îți oferă avantajul competitiv de care ai nevoie.

Cu tehnologia de vârf Fiocchi și angajamentul acestora pentru excelență, Fiocchi Official calibru 12 este alegerea ideală pentru tir sportiv și performanță de top în competiții.

Alica din plumb cu 5% antimoniu

Închidere în formă de stea

Viteza: 415 m/s

Distanta: 35m

Ambalaj: 25 buc

Pret/bucata

NA0194
                                                                          IMPORTANT !!
Conform Legii 295/2004 - privind regimul armelor si munitiilor - pentru achizitionarea unei arme cu destinatia autoaparare (pistoale cu gaze sau bile de cauciuc); tir sportiv (arme cu aer comprimat sau arbalete); paza si aparare (pistoale cu glont) sau vanatoare (carabine sau arme lise); precum si a munitiei aferente trebuie sa va prezentati personal la magazinul nostru, autorizat in comercializarea armelor si munitiilor, impreuna cu autorizatia de cumparare emisa de politie - serviciul arme (in cazul achizitionarii unei arme) sau permisul de port-arma (in cazul achizitionarii de munitii) si cartea de identitate.