Uleiuri Si Solutii

Detergent arma Beretta neutral 125ml OL031
Disponibil
Detergentul pentru arme Beretta „Bore Cleaner” asigură eliminarea reziduurilor de ardere și a umidității prezentă. Deosebit de eficient în curățarea armelor semiautomate.
29,41 lei
Blue & Rust Remover Birchwood - 90ml
Disponibil
Birchwood Blue & Rust Remover este o soluție fiabilă și sigură pentru înlăturarea ruginii și a vopselei vechi de pe diferite suprafețe metalice.
63,03 lei
La reducere!
Ulei Beretta TRU-OIL Gun Stock Finish - 90ml OL40
Disponibil
Beretta TRU-OIL reprezintă standardul profesional pentru finisarea lemnului armelor, oferind rezultate remarcabile și protecție de încredere. Acest ulei premium este creat pentru cei care doresc să își îmbunătățească estetica și durabilitatea lemnului armelor lor de vânătoare.
109,24 lei
La reducere!
Solutie brunaj Beretta 18 ml CK050
Disponibil
Solutie brunaj Beretta
Soluția de brunaj Beretta CK050 este un produs chimic utilizat pentru procesul de brunaj a suprafețelor metalice de pe arme de foc sau alte componente metalice. Brunajul este o tehnică de tratare a suprafeței metalice prin care se formează un strat subțire de oxid de fier sau fier fosfat, care conferă o culoare neagră sau închisă și oferă protecție împotriva coroziunii.
58,82 lei
Ulei curatat arma Beretta OL32 - 25 ML
Disponibil
Uleiul de curățat armă Beretta OL32 este alegerea perfectă pentru menținerea și protejarea armei tale în condiții optime. Cu o formulă de înaltă calitate, acest ulei oferă lubrifiere și protecție pentru piesele critice ale armei, asigurându-te că aceasta funcționează în mod eficient și este protejată împotriva coroziunii.
21,01 lei
La reducere!
Detergent arma spray Beretta OL031 -125ml
Disponibil
Descoperă Detergentul pentru Arma Spray Beretta OL031, soluția de încredere pentru curățarea și lubrifierea optimă a armelor tale. Formula sa avansată oferă o protecție eficientă împotriva coroziunii, iar capacitatea sa de penetrare asigură performanță excelentă chiar și în condiții extreme.