Inchiriere Arme

[Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de inchiriere arme de inalta calitate, oferta noastra fiind destinata atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Va oferim diversitate si calitate la preturi foarte accesibile. Serviciile de inchiriere arme respecta toate prevederile cu privire la regimul armelor si al munitiilor, astfel ca veti beneficia de o colaborare bazata pe profesionalism si seriozitate. In functie de cerintele clientilor nostri, incercam sa inchiriem cele mai performante arme de aparare, paza si arme de vanatoare. Serviciul de inchiriere arme este destinat atat persoanelor fizice vanatori straini sau romani care indeplinesc toate conditiile prevazute de lege si care au nevoie de arme pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Precizam ca inchirierea armelor este posibila doar pe baza de contract, incheiat pe o perioada determinata, stabilita in functie de intervalul de timp pentru care chiriasul este autorizat de catre organele de politie.

  • In ceea ce priveste documentatia obligatorie necesara pentru contractul de inchiriere arme, mentionam ca veti avea nevoie de urmatoarele:
  • Pentru inchiriere arme de vanatoare (copie dupa cartea de identitate, asigurare de vanatoare, copie permis arma, copie permis permanent de vanatoare);
  • Pentru armele de paza si autoaparare utilitare (autorizatia de procurare eliberata de Politie (in original), copie carte de identitate, copie dupa Certificatul de inregistrare la Registrul Comertului si Licenta de functionare – pentru persoanele juridice.