Binocluri

La reducere!
Binoclu Steiner Observer 10X42
Ultimele produse in stoc
Binoclu Steiner  Observer 10x42
Descoperiți noua serie de binocluri Observer de la Steiner, concepută pentru a vă oferi o experiență versatilă indiferent de situație și condițiile meteo. Cu un design ușor, acest binoclu asigură un confort ergonomic pentru observații îndelungate, în timp ce optică sa oferă imagini luminoase, rezoluție clară și un câmp vizual generos.

Indiferent dacă sunteți în mijlocul naturii sau într-un eveniment special, binoclul Steiner Observer 10x42 vă va însoți cu performanță excepțională și design optimizat pentru orice aventură.
2.100,84 lei
La reducere!
Binoclu Steiner Skyhawk 4.0 10X42
Disponibil
Descoperă lumea cu claritate remarcabilă prin ochii Binoclului Profesional Steiner Sky Hawk 4.0 - 10X42. Marirea puternică, tehnologia avansată și designul ergonomic îți oferă observații detaliate și o experiență optică extraordinară.
2.605,04 lei
La reducere!
Binoclu Steiner Cobra 8X42
Disponibil
Explorați lumea sălbatică în detalii uluitoare cu binoclul Steiner Cobra 8X42. Tehnologia inovativă Dynamic-Contrast-Coating amplifică contrastul și evidențiază culorile naturii, facilitând observarea animalelor chiar și în medii dense. Descoperiți avantajul unei viziuni superioare cu acest binoclu profesional, perfect pentru pasionații de vânătoare și natură.
1.836,13 lei