Lunete

LUNETA NIKON PROSTAFF 7 IL 1-4X24
Stoc epuizat

Ideală atât pentru vânătorile la goană, cât și pentru cele la pândă, sistemul de iluminare al lunetei de vânătoare oferă o gamă largă de intensități, în 32 de pași, pentru a se adapta la orice mediu de vânătoare.
Prezintă un câmp vizual larg și are un tub de 30 mm, asigurând un interval mai mare de ajustare a nivelului de deviere și înălțare. Gradația ajustării utilizează sistemul metric, 1 clic = 15 mm la 100 m.
Ușor de utilizat, funcția de control al iluminării cu design ergonomic vă permite să ajustați intensitatea luminoasă sau să o opriți și porniți cu o apăsare de buton.
Este etanșă, fără aburire și rezistentă la șocuri – fiind suficient de robustă pentru a vă baza pe ea, chiar și în condiții extreme.

LUNETA BURRIS FOUR X 3-12X56
Stoc epuizat
Luneta de arma Burris FourX 3-12x56 are un desig optic avansat si ajustarea rapida a reticulului iluminat pentru a se adapta la orice conditii de iluminare.Luneta Burris FourX ofera o performanta optica practic identica cu lunetele de arma "ultra-premium" deoarece acestea au fost proiectate cu un sistem performant de gestionare a luminii. Sticla optica de inalta precizie are mai multe straturi antireflexie "multi-coated HiLume" pe toate suprafetele lentilelor, livrand imagini extrem de precise si clare.Noile lunete de arma FourX ofera valoare si performante extraordinare vanatorilor. Optic si mecanic FourX, in multe cazuri, depaseste performantele chiar si celor mai scumpe lunete de arma din lume.
LUNETA STEINER RANGER 6 1-6X24
Stoc epuizat
O lunetă pentru o arma clasică de vânătoare cu un câmp vizual mare, pe toată gama de mărire. La o mărire de 1x, câmpul vizual este impresionant, 40,75 m la 100 m distanță. Punctul reticulat iluminat 4A-I asigură achiziționarea rapidă a țintei pentru tragerea rapida și este, de asemenea, ideal pentru vânătoarea de vânat mare.