Binoclu Steiner Cobra 8X42
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La reducere!

Binoclu Steiner Cobra 8X42

Explorați lumea sălbatică în detalii uluitoare cu binoclul Steiner Cobra 8X42. Tehnologia inovativă Dynamic-Contrast-Coating amplifică contrastul și evidențiază culorile naturii, facilitând observarea animalelor chiar și în medii dense. Descoperiți avantajul unei viziuni superioare cu acest binoclu profesional, perfect pentru pasionații de vânătoare și natură.

1.836,13 lei (inclusiv TVA) 1.836,13 lei (fara TVA)
check Disponibil

ad3.jpg

local_shipping Livrare prin Fan Curier sau Ridicare in Magazin Detalii

Va asiguram calitatea produselor
Livrare Rapida Prin Fan Curier
Posibilitate de Returnare in 30 de Zile

Cu binoclul de vânătoare Steiner Cobra 8x42, veți descoperi viața sălbatică ca niciodată până acum. Stratul inovativ STEINER "Dynamic-Contrast-Coating", aplicat pe lentilele optice, îmbunătățește contrastul dintre fauna sălbatică și habitatul său natural. Indiferent că se camuflează eficient în pădure sau în medii cu multe frunze, viața sălbatică va fi mai ușor de observat cu ajutorul binoclului de vânătoare Steiner Cobra 8x42. Această capacitate vă va plasa întotdeauna cu un pas înaintea naturii.

Perfect camuflat și ușor de observat: datorită caracteristicii unice de contrast dinamic a stratului "Dynamic-Contrast-Coating" de pe lentilele optice STEINER, animalele nu au nicio șansă să se ascundă. Acest strat ajută la evidențierea părții ascunse a vieții sălbatice, blocând culorile mediului înconjurător și amplificând vizibilitatea culorilor de maxim interes, precum maro sau roșu. Îmbunătățește contrastul corpului animalelor, făcându-le să iasă în evidență față de mediul înconjurător. Veți putea observa toate animalele care se află în spatele tufișurilor, copacilor și umbrelor. Cu binoclul STEINER Cobra, veți vedea pur și simplu mai mult!

Binoclul Steiner Cobra 8x42 este îmbrăcat într-un strat durabil de cauciuc NBR, oferind rezistență la șocuri, impermeabilitate, aderență și protecție împotriva aburirii. Cu prisma tip acoperiș, acest binoclu compact suprapune prisme pentru a obține o construcție subțire, dar complexă din punct de vedere tehnologic. Echipat cu optica High-Contrast nou dezvoltată, ce folosește sticlă pură și acoperiri cu titan, fluorită și minerale, rezultă o luminozitate remarcabilă și contururi mereu clare. Tehnologia Dynamic-Contrast-Coating sporește contrastul între mediul înconjurător și fauna sălbatică, ușurând vizualizarea animalelor. Sistemul de focalizare manuală Fast-Close-Focus permite observarea detaliilor chiar și la distanțe scurte, prin simpla rotire a inelului de focalizare. Ocularele ergonomice din cauciuc asigură protecție împotriva luminii laterale și sunt adaptabile chiar și pentru purtătorii de ochelari. Mărirea de 8x și diametrul obiectivului de 42 mm oferă un câmp vizual de 116 m la 1000 m. Binoclul are o lățime de 125 mm și o înălțime de 148 mm, cu o greutate de 795 g. În pachet sunt incluse capace pentru obiective și oculare, curea de umăr și husă. Bucurați-vă de o garanție Steiner de 10 ani împotriva defectelor de fabricație.

NA0056
Produs nou

Politica de retur


Este posibil să returnați cele mai multe articole noi, nedeschise în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costurile de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul unei erori (ați primit un articol incorect sau defect etc.).


Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea dvs. în termen de patru săptămâni de la livrarea coletului către expeditorul de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim întoarcerea dvs. de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar procesării returnării dvs. după ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar banca dvs. să proceseze solicitarea noastră de rambursare (5-10 zile lucrătoare).


Dacă trebuie să returnați un articol, pur și simplu conectați-vă la contul dvs., vizualizați comanda folosind linkul „Finalizați comenzile” din meniul Contul meu și faceți clic pe butonul Returnare articol (e). Vă vom notifica prin e-mail despre rambursarea dvs. după ce am primit și am procesat articolul returnat.


Transport


Putem expedia la aproape orice adresă din lume. Rețineți că există restricții pentru unele produse, iar unele produse nu pot fi expediate către destinații internaționale.


Când plasați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de livrare pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de livrare pe care îl alegeți, estimările datei de livrare pot apărea pe pagina cu ofertele de livrare.


Rețineți, de asemenea, că tarifele de expediere pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate ponderile vor fi rotunjite la următoarea lire completă.