Lista de produse dupa marca STEINER

Compania este renumită în special pentru producția de binocluri de calitate superioară, lunete de vânătoare, precum și alte instrumente optice pentru utilizare în domenii precum vânătoare, observații naturale, activități în aer liber și aplicații militare.Steiner este cunoscută pentru inovația sa continuă în tehnologia optică, oferind produse durabile, fiabile și performante, care sunt utilizate în mod extensiv de către profesioniști din diverse domenii. Compania a dobândit o reputație solidă pe piață datorită calității superioare a produselor sale și a angajamentului față de inovație tehnologică.

Luneta Steiner Ranger 6 1-6X24
O lunetă pentru o arma clasică de vânătoare cu un câmp vizual mare, pe toată gama de mărire. La o mărire de 1x, câmpul vizual este impresionant, 40,75 m la 100 m distanță. Punctul reticulat iluminat 4A-I asigură achiziționarea rapidă a țintei pentru tragerea rapida și este, de asemenea, ideal pentru vânătoarea de vânat mare.
Luneta Steiner Ranger 4 3-12X56
Luneta Steiner Ranger 4, modelul 3-12X56, este o alegere excelentă pentru pasionații de vânătoare și tir de precizie, oferind o combinație impresionantă între performanță optică de înaltă calitate și caracteristici tehnice avansate. Cu o putere de marire variabilă între 3x și 12x și un diametru impresionant al obiectivului de 56mm, această lunetă asigură o claritate remarcabilă a imaginilor în orice condiții de lumină.
La reducere!
Binoclu Steiner Cobra 8X42
Disponibil
Explorați lumea sălbatică în detalii uluitoare cu binoclul Steiner Cobra 8X42. Tehnologia inovativă Dynamic-Contrast-Coating amplifică contrastul și evidențiază culorile naturii, facilitând observarea animalelor chiar și în medii dense. Descoperiți avantajul unei viziuni superioare cu acest binoclu profesional, perfect pentru pasionații de vânătoare și natură.
1.836,13 lei
La reducere!
Binoclu Steiner Skyhawk 4.0 10X42
Disponibil
Descoperă lumea cu claritate remarcabilă prin ochii Binoclului Profesional Steiner Sky Hawk 4.0 - 10X42. Marirea puternică, tehnologia avansată și designul ergonomic îți oferă observații detaliate și o experiență optică extraordinară.
2.605,04 lei