Lista de produse dupa marca BURRIS

Produsele Burris sunt apreciate pentru precizia și durabilitatea lor, fiind folosite de vânători, tragatorii sportivi și entuziaști ai activităților în aer liber din întreaga lume. Compania se mândrește cu inovația constantă și cu furnizarea de echipamente optice fiabile și performante.

Luneta Burris Fullfield E 2-7X35
Această legendă americană oferă atât performanță, cât și valoare, și toate acestea vin cu o garanție de 10 ani. Seria Fullfield E1™ este încărcată cu caracteristici care au făcut faimos brandul Burris. Acestea furnizează o calitate optică remarcabilă, ajustări precise din oțel pe oțel și tuburi externe extrem de rezistente, toate la un preț foarte accesibil.
La reducere!
Luneta Burris Eliminator 5 5-20x50mm ret.x96
Disponibil
Luneta Burris Eliminator V 5-20x50mm Ret.X96 reprezintă apogeul tehnologiei optice, oferind o performanță superioară și o precizie fără compromisuri pentru cei mai exigenți utilizatori. 
8.403,36 lei
La reducere!
Luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm
Disponibil
Luneta Burris Scope 30mm RT6 1-6x24mm Ret.3P4 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută precizie și versatilitate într-un instrument optic. 
2.352,94 lei
La reducere!
Luneta Burris Four XE 2.5-10×50
Ultimele produse in stoc
Lunetă Burris Four Xe™ oferă un design optic avansat, cu un reticul iluminat pentru a se adapta la orice condiție de iluminare. Luneta Four Xe™ oferă o performanță și o valoare extraordinară, cu următoarele caracteristici:
Turete reglabile „low and high profile”
Deriva si elevare reglabile manual
Camp vizual mai amplu
Mai multa luminozitate
2.823,53 lei
La reducere!
Luneta Burris Six Xe 1-6X24
Disponibil
Luneta de arma Burris Four Six Xe are un design optic avansat si ajustarea rapida a reticulului iluminat pentru a se adapta la orice conditii de iluminare.
3.962,18 lei